Attention! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
EUROPEAN ONLINE SHOP
A STORY SINCE 2007
DELIVER TO EUROPE

Deep Tail Dancer TDD07

9.78
Version:
floating
Rattling:
yes
Lenght:
7 cm
Weight:
9 gr
Diving spinning:
3 m
Diving trolling:
4.5 m
Treble hooks:
doua nr.5
Fish:
  • Pike
  • Lake Trout
  • Zander
  • CatfishDeep Tail Dancer
Construit special pentru a atinge adâncimi extreme, Deep Tail Dancer va deveni cel mai bun prieten al pescarului de spinning. Echipa de design şi echipa de Field Testeri Rapala şi-au unit forţele pentru a crea şi a testa această nălucă. Incorporând toate trăsăturile pozitive care au făcut ca Tail Dancer să fie un succes, Deep Tail Dancer a fost dotată în plus cu o barbetă extrem de mare pentru o scufundare uşoară. Echipată cu o ancoră frontală roşie VMC Piramid Point (pentru a imita un peştişor rănit), oferă înţepare rapidă şi siguranţă în lupta cu cei mai feroce răpitori.

Cum pescuim?

Este o nălucă unică pentru trolling care se va scufunda la adâncimi extreme şi îşi va menţine jocul caracteristic chiar şi la viteze mari. Culorile au fost alese de către echipa de Field Testeri care au testat năluca chiar şi în condiţii de competiţie. Năluca se leagă direct de inel utilizând nodul “clinch”. Se lansează la distanţă mare, se setează frâna şi se dă drumul la trolling, viteza jucând un rol esential în eficienţa acestei metode. Vă dăm un pont pentru a mări eficacitatea acestei metode: testaţi întâi lângă barcă, pe linie scurtă, miscarea nălucii la diferite viteze până găsiţi jocul dorit!