Attention! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
EUROPEAN ONLINE SHOP
A STORY SINCE 2007
DELIVER TO EUROPE

Fatso Crank F10C

11.30
Version:
floating
Rattling:
no
Lenght:
10 cm
Weight:
38 gr
Diving spinning:
0.5 m
Diving trolling:
1.5 m
Treble hooks:
doua nr.1
Fish:
  • Pike
  • Zander
  • Catfishhttp://www.salmo.com.pl/en/fatso-%E2%80%93-wspolczesny-powrot-do-%E2%80%9Egrubiutkich%E2%80%9D-korzeni/

http://youtu.be/wy1clQk2ypo

http://www.salmo.com.pl/en/nic-nie-pobije-fatso/

Fatso este o capodoperă Salmo, insă acum au o nouă capodoperă cu acest Fatso Crank. Ideal pentru casting şi trolling, mişcarea ucigătoare va atrage atenţia răpitorilor. Ştiucă, şalău, somn, Fatso Crank ii va agăţa pe toţi! E simplu să pescuiţi cu el, dar este şi mai simplu să prindeţi un peşte monstruos. Fatso Crank este tot ce vă puteţi aştepta de la Salmo.

Fatso Crank este excelent pentru ambele metode, casting şi trolling. Este o nălucă care evoluează la adancimi mici; totuşi, adăugand o greutate adiţională fixată cu nod “paternoster” la 1.5 m inaintea nălucii, face ca voblerul să fie perfect pentru trolling. La metoda casting, se pescuieşte la adancimi mici de 0.5 m, fiind perfectă pentru răpitorii care vanează in ape mici cu vegetaţie submersă. Se poate recupera deasemenea la suprafaţa apei, cu varful lansetei ridicat in sus. O tactică eficientă este să efectuaţi stopări şi să smuciţi uşor din varful lansetei, năluca imitand astfel un peştişor rănit. Această metodă impulsionează răpitorii pentru a ataca năluca. Fatso Crank este o nălucă formidabilă pentru pescuitul somnului pe perioada verii cand aceştia vanează aproape de suprafaţa apei. Este importantă utilizarea unui echipament adecvat: o lansetă rigidă de 2.10 - 2.40 m lungime cuplată cu o mulinetă multiplicator şi fir textil.