Attention! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
EUROPEAN ONLINE SHOP
A STORY SINCE 2007
DELIVER TO EUROPE

Zipper SZ7

9.78
Version:
sinking
Rattling:
yes
Lenght:
7.5 cm
Weight:
15 gr
Treble hooks:
doua nr.5
Fish:
  • Pike
  • ASP (Aspius)
  • Lake Trout
  • Zander
  • CatfishSalmo Zipper este năluca care iţi va dezvălui toate secretele apelor! Răpitorii vor ieşi din ascunzătoare pentru a se juca cu nemaipomenitul Zipper. Rapidă, rezistentă şi gălăgiosă, cu această nălucă se lansează uşor şi se pescuieşte simplu. De la suprafaţă la adancime, dacă poţi simţi acţiunea magică al Zipper-ului, fii sigur că răpitorii simt la fel. Oricand Zipper intră in zona de atac, recuperează şi ţine-te bine… intins!

Zipper este o alegere bună pentru oricare baltă şi pentru orice metodă de pescuit. Firul trebuie să fie intins tot timpul pentru a evita răsucirea firului, iar recuperarea să fie rapidă şi agresivă. In lacuri este bine dacă lăsăm Zipper să atingă fundul apei făcand nori care atrag privirile răpitorilor de la o distanţă considerabilă. Pe rauri Zipper trebuie recuperat transversal cu curentul apei făcand cateva stopări ocazionale. La trolling se pot obţine rezultate remarcabile cu o viteză regulată a bărcii combinată cu smucituri ritmice şi gentile din varful lansetei.

http://youtu.be/0qAq5z0dnV4